Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ενα συγκλονιστικό βιντεο ντοκουμεντο απο την Ασκληπιού 14

alepouda: Ενα συγκλονιστικό βιντεο ντοκουμεντο απο την Ασκληπιού 14

Σε αυτό το βίντεο μπορειτε να δείτε πως εγινε η απωθηση και ο εγκλωβισμός του κόσμου στην πολυκατοικία της Ασκληπιου 14. Εχουν πέσει ήδη τα δακρυγόνα και στο 22ο δευτερολεπτο τα ΜΑΤ αρχίζουν να χτυπάνε αδιακρίτως με τα γκλομπ τους, τους ανθρωπους στο κεφάλι. Το βιντεο τραβηχτηκε απο κάποιον που εγκλωβίστηκε σε εκεινο το σημειο.



1 σχόλιο:

  1. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα εν έτη 2009 δεν μπορεί να τους ελέγξει κανένας έχουν αποθρασυνθεί τελείως και για να το προσωποποιήσω και λίγο:
    Αυτή η κυβέρνηση ,αυτός ο Καραμανλής, που είναι ρε? ο Εισαγγελέας που είναι ? Για να επιρρίψει και ευθύνες????? Γιατί έχει παραβιαστεί όχι μονό το ΣΥΝΤΑΓΜΑ αλλά και ΟΛΗ η Ε.Σ.Δ.Α
    ΔΕΝ γίνεται να βλέπω μόνο στην βορά όλων μας τους μπάτσους ,αστυνόμους, ένστολους κουκουλοφόρους ,πείτε τους όπως θέλετε ποσώς μ ενδιαφέρει πλέον, και να μην ακουμπά κάνεις ΑΥΤΟΥΣ που τους δίνουν εντολές ,ή τους επικροτούν και τους καλύπτουν, γιατί μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας μέχρι πρότινος τι ήταν Πτυελοδοχεία τους έβγαζαν στους δρόμους και εκτονωνόταν οι υπόλοιποι πάνω τους, τώρα θα μου πεις ποιοι είναι οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ μεγάλη ιστορία …..
    Τέλος πάντων επειδή δεν έχει τελειωμό αυτή η συζήτηση και δεν βλέπω να αποκλιμακώνεται η κατάσταση απεναντίας πιστεύω τώρα αρχίζει (δείτε αυτή την συνέντευξη από το tvxs.gr http://www.tvxs.gr/v1726) Ο Νικόλας Μπαρδάκης συνομιλεί με τον Παναγιώτη Παπαχατζή.
    Μια πολύ δυνατή συνέντευξη που πρέπει να δούμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή