Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Χτυπάνε και τους τραυματίες


























Η εντολή που έχει η αστυνομία υπο τη νέα διευθυνση (βλεπε Μαρκογιαννάκης... εισαγγελέας κατα τη διαρκεια της χούντας) είναι το "Καμία Ανοχή". Αυτό στην πράξη σημαίνει οτι βαράμε όποιον βρούμε, όπου βρούμε, κάνουμε συλλήψεις (γριουλες, δικηγόρους, όποιον προλάβουμε) με σκοπό να μαντρώσουμε τον κόσμο στα σπίτια του.

Δείτε και διαβάστε τί εγινε χθες το σαββατο 10 Ιανουαριου 2009...
μετά τη μεταφορά των συλληφθέντων και των προσαχθέντων από Ασκληπιού, ανεβαίνοντας στην οδό Ναυαρίνου, τα ΜΑΤ, τα οποία ερχόντουσαν από Κολωνάκι προς Σκουφά-Ναυαρίνου, υποχώρησαν ατάκτως και πηγαίνοντας στο σημείο όπου βρισκόταν τα ΜΑΤ, είδαμε έναν χτυπημένο νεαρό, ο οποίος φορούσε ένα διχτάκι στο κεφάλι του γιατί επέστρεφε από νοσοκομείο. Ήταν ήδη χτυπημένος στο κεφάλι.

Ο νεαρός δεν είχε σχέση με την πορεία, απλά βρέθηκε στο σημείο όπου ένας ΜΑΤατζής τον χτύπησε από πίσω με το γκλοπ στο κεφάλι. Ο νεαρός ήταν σχεδόν αναίσθητος στο δρόμο και έχανε πολύ αίμα. Γιατροί ήρθανε από την κοντινή κλινική και μετά τον πήρε και ασθενοφόρο από την ίδια κλινική.


απο το TVXS


1 σχόλιο:

  1. Με αφορμή αυτό αλλά και όλα τα άλλα θα ήθελα να προτείνω κάτι.Μήπως πρέπει να δράσουμε πιο δυναμικά;Δε θα ήταν μία καλή ιδέα να γίνουν ατομικές αλλά και ομαδικές προσφυγές από όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο, κατά της αστυνομίας αλλά και κατά της πολιτικής ηγεσίας που όχι μόνο δεν καταδίκασε αλλά και ενθαρρύνει τέτοιες και χειρότερες πρακτικές;Δεν αποτελεί αυτό ηθική αυτουργία σε εγκληματική ενέργεια;
    Επίσης,δε θα μπορούσαμε,όσοι δεν είμαστε παρόντες να προσφύγουμε ομαδικά κατά της κυβέρνησης και των "λειτουργών" της για παραβίαση του συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;Μήπως πρέπει να οργανωθούμε γρήγορα και να κινηθούμε γρήγορα;
    Εδώ θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος δικηγόρος και να κινηθούμε σαν ενεργοί πολίτες και όχι παθητικά απλώς δηλώνοντας την αγανάκτηση μας.
    Από δω και πέρα θα επιτίθονται σε όποιον βρουν μπροστά τους προκειμένου να τρομάξουν όποιον διαδηλώνει αλλά και όποιον πάει να βοηθήσει όταν κάποιος άλλος χρειάζεται βοήθεια.Καλό θα ήταν να αλλάξουμε και μεις στάση πιέζοντας από τη δική μας πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή