Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Διοικητής Αστυνομικου Τμηματος ήταν ο δράστης

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον καταστηματάρχη στην Πλάκα, ήταν διοικητής σε Αστυνόμικό Τμήμα στην Κυψέλη, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η αρμόδια επιτροπή μόλις του είχε επιστρέψει το όπλο.


Αστυνομικός πυροβόλησε χθες το μεσημέρι στην Πλάκα καταστηματάρχη. Οπως προέκυψε, ο δράστης εκτελούσε χρέη διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 59χρονο Δημήτρη Φραντζεσκάκη, ιδιοκτήτη καφετέριας στον οδό Αδριανού 1. Ο αστυνομικός παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», με τραύμα στον πνεύμονα. Η Διεύθυνση Ασφαλείας απέδιδε το συμβάν σε προσωπικές διαφορές, ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός αντιμετώπιζε τελευταία σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε μακρά αναρρωτική άδεια. Για το λόγο αυτό του είχε αφαιρεθεί το όπλο. Την περασμένη Πέμπτη, όμως, και αφού εξετάστηκε από την αρμόδια ιατρική επιτροπή κρίθηκε «ικανός» και το όπλο τού επεστράφη!


Ο δράστης τελικά προφυλακίστηκε και ζητάει ιατρική πραγματογνωμοσύνη επικαλούμενος τα ψυχολογικά προβλήματα που του είχαν διαγνωστεί. Επίσης ισχυρίζεται οτι η σφαίρα εποστρακίστηκε και ζητάει βαλλιστική εξέταση.
Εμείς απο ποιους να ζητήσουμε εξέταση των βλημάτων που επιτρέπουν σε επικίνδυνους ανθρώπους να οπλοφορούν και να κυκλοφορούν και να ειναι και διοικητές άλλων οπλοφόρων;

 Στo ζουγκλα.gr διαβάζουμε ενα διαφορετικό κομμάτι της ιστορίας. Οπως φαίνεται ο δράστης δεν ήταν αγγελούδι. Σε βάρος του εκκρεμεί διπλή έρευνα με την κατηγορία του χρηματισμού και η ιστορία περι ψυχολογικών προβλημάτων είναι πιθανότατα ένα μεγάλο παραμύθι.
Διαβάστε το άρθρο
 

2 σχόλια:

  1. '...ζηταει ιατρικη πραγματογνωμοσυνη επικαλουμενος τα ψυχολογικα προβληματα που του ειχαν διαγνωστει...'
    Και ερωτω:
    Μια μέρα πριν το περιστατικο δεν ειχε περασει απο ειδικη επιτροπη για να εξεταστει εαν εχει ξεπερασει αυτα τα προβληματα? Μαλλον ο μπατσος επρεπε να ζητησει ιατρικη πραγματογνωμοσυνη για την επιτροπη!
    Για τοσο ηλιθιους μας περναει? Τωρα τα θυμηθηκε τα ψυχολογικα προβληματα? Η μηπως απο την αρχη ηταν ολη ιστορια ψεμα, για συγκαλυψη αλλων γεγονοτων? Μηπως τα ψυχολογικα προβληματα ειναι ενα κολπο που το χρησιμοποιει οποτε βρισκεται σε δυσκολη θεση για μετριαση των κατηγοριων?
    Απαντηστε κυριοι αρμοδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Http://tzeferemini.blogspot.com/
    μπάτσοι - θηροφύλακες - αγροφύλακες, χαφιέδες, ρουφιάνοι, κλπ.
    μούτσοι μπασκίνες της μονεταριακής οικονομικής σκλαβιάς της κοινωνίας μας.
    πολίτης υπογράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή